• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   Terugblik op de geslaagde EMN Beaujolais Party 2022
  Ga terug naar EMN in beeld

  Terugblik op de geslaagde EMN Beaujolais Party 2022

  Op 18 november 2022 vond de EMN Beaujolais Party plaats. Na drie jaar afwezigheid was het een groot succes en een teken van veerkracht en verbondenheid.
  • 13-3-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  Op 18 november 2022 vond de EMN Beaujolais Party plaats. Na drie jaar afwezigheid was het een groot succes en een teken van veerkracht en verbondenheid.

  Het evenement is een viering van de Beaujolais Nouveau, een jonge en fruitige wijn die elk jaar op de derde donderdag van november wordt vrijgegeven. Het is een traditie die al meer dan 60 jaar bestaat en wereldwijd wordt gevierd.

  De EMN Beaujolais Party is ooit gestart als een manier om de relaties tussen Nederlandse en Franse zakenpartners te versterken en te vieren. Dit jaar was het opnieuw een gelegenheid om te netwerken met andere zakelijke professionals en de banden tussen Nederlandse en Franse bedrijven te versterken.

  Het evenement vond plaats op een perfecte locatie en creëerde de ideale sfeer voor een feestelijke viering. Het was een uitstekende gelegenheid om te proeven van deze heerlijke wijn en te genieten van de feestelijke sfeer.

  Al met al was de terugkeer van de EMN Beaujolais Party een welkome gelegenheid om te vieren en te netwerken. Het was een teken van veerkracht en optimisme in een tijd waarin we allemaal wel wat positiviteit kunnen gebruiken. We zien kijken er naar uit u weer te ontmoeten, op naar de volgende!

  Gerelateerde artikelen

  Evenementen

  EMN on tour; onderweg naar de finish

  Op 24 augustus ging EMN on tour van start in Maastricht. EMN hecht veel waarde aan haar regionale footprint en is graag sterk regionaal vertegenwoordigd. Het merendeel van de evenementen in de verzekeringsbranche speelt zich af in de randstad. EMN vindt het daarom juist belangrijk om ook evenementen te organiseren voor haar regionale opdrachtgevers om de persoonlijke relatie met hen te versterken.
  Lees meer
  Evenementen

  EMN Springparty 2023: Een sprankelend succes aan de Maas!

  EMN's jaarlijkse Springparty op donderdag 20 april was een groot succes! Gehouden in de prachtige Sociëteit aan de Maas, verwelkomden we de lente met een toast en vierden we een nieuw seizoen van groei en bloei.
  Lees meer
  Evenementen

  EMN Masterclass: Energietransitie - Uitdaging of Schadelast?

  Op 29 september 2022 werden vraagstukken over de energietransitie behandeld tijdens de EMN Masterclass. Hierbij kwamen de uitdagingen ter sprake van de overgang naar duurzame energiebronnen.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023