• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • Home
   Over ons
  Ga terug naar Home

  Over ons

  EMN is onderdeel van de CED Group en is gespecialiseerd in complexe schadeafhandelingen. Als onderdeel van CED biedt EMN full-service integraal schademanagement aan, inclusief schadepreventie, noodhulpverlening, schademanagement en hersteldiensten.

  EMN

  EMN maakt sinds 2001 onderdeel uit van de CED Group en is dé partner voor specifieke en complex schadeafhandelingen. CED biedt full-service dienstverlening aan in integraal schademanagement. Dit betekent dat zij momenteel assistentie-, advies- en hersteldiensten verleent die samen het gehele schaderelingsproces omvat; van schadepreventie en noodhulpverlening tot schademanagement en hersteldiensten.

  EMN bedient de bovenkant van de (schade)markt. Met het uitgebreide team van meer dan 50 specialistische experts van EMN  hebben wij alle benodigde kennis van de verschillende disciplines van de verzekeringsmarkt in huis. Het team van EMN bestaat onder meer uit juristen, accountants en ingenieurs. 

  Deskundigheid

  Deskundigheid staat hoog in het vaandel bij EMN. De organisatie is ISO 27001 gecertificeerd, waarmee zij voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Daarnaast zijn de schade-experts van EMN geregistreerd bij het NIVRE of zijn in opleiding tot register-expert. 

  EMN denkt mee!

  EMN denkt mee! Wij willen meer zijn dan een expertisebureau dat enkel wordt ingeschakeld na het ontstaan van een schade, maar juist een businesspartner waarmee een duurzame relatie wordt opgebouwd. Graag dragen wij onze kennis aan u over en helpen bij het oplossen van uw vraagstukken. Experts in expertise.

  Met meerdere vestigingen in Europa en onze wereldwijde partners in en buiten Europa zijn wij in staat uw specifieke en complexe claims waar ook ter wereld te behandelen.  Deze internationale dienstverlening voert EMN onder CED Premium.

  Neem contact op

  Velden met een * zijn verplicht.

  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms Of Service zijn van toepassing.

  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023