• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN on tour; onderweg naar de finish
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN on tour; onderweg naar de finish

  Op 24 augustus ging EMN on tour van start in Maastricht. EMN hecht veel waarde aan haar regionale footprint en is graag sterk regionaal vertegenwoordigd. Het merendeel van de evenementen in de verzekeringsbranche speelt zich af in de randstad. EMN vindt het daarom juist belangrijk om ook evenementen te organiseren voor haar regionale opdrachtgevers om de persoonlijke relatie met hen te versterken.
  • 5-10-2023
  • EMN
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  EMN On Tour: Beaujolais party

  Als eerste etappe werd het Vrijthof in Maastricht aangedaan. De zuidelijke opdrachtgevers waren uitgenodigd voor ’t Preuvenemint, om samen de lokale wijnen te proeven. Na een succesvolle editie in 2022, was de opkomst weer groots en de avond lang. Bijzondere ontmoetingen en gesprekken maken een geslaagde etappe.

  Vanuit Maastricht werd koers gezet naar het noorden, waar onze noordelijke en oostelijke opdrachtgevers waren uitgenodigd op Buitengoed Weerwille.

  De zonnige en sportieve dag werd na de pitch & put afgesloten met een BBQ. EMN dankt haar aanwezige opdrachtgevers voor haar enthousiasme en positieve terugkoppelingen.

  De derde en laatste etappe van dit jaar staat traditiegetrouw gepland op de derde donderdag van november, bij het feest van de Beaujolais Nouveau.

  Op 16 november aanstaande ontvangt de ploeg van EMN haar zeer gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig. Op een ‘prachtige’ locatie aan de Maas in het kloppende hart van Rotterdam kan naast de Beaujolais en het walking dinner worden genoten van een ‘prachtig’ uitzicht op de Erasmusbrug, Willemsbrug en Kop van Zuid.

  Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen, maar toch graag aanwezig zijn? Stuurt u dan een e-mail naar events@emn.nl

  Wij zien u graag!

  Gerelateerde artikelen

  Evenementen

  EMN Springparty 2023: Een sprankelend succes aan de Maas!

  EMN's jaarlijkse Springparty op donderdag 20 april was een groot succes! Gehouden in de prachtige Sociëteit aan de Maas, verwelkomden we de lente met een toast en vierden we een nieuw seizoen van groei en bloei.
  Lees meer
  Evenementen

  Terugblik op de geslaagde EMN Beaujolais Party 2022

  Op 18 november 2022 vond de EMN Beaujolais Party plaats. Na drie jaar afwezigheid was het een groot succes en een teken van veerkracht en verbondenheid.
  Lees meer
  Evenementen

  EMN Masterclass: Energietransitie - Uitdaging of Schadelast?

  Op 29 september 2022 werden vraagstukken over de energietransitie behandeld tijdens de EMN Masterclass. Hierbij kwamen de uitdagingen ter sprake van de overgang naar duurzame energiebronnen.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023