• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN Springparty 2023: Een sprankelend succes aan de Maas!
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN Springparty 2023: Een sprankelend succes aan de Maas!

  EMN's jaarlijkse Springparty op donderdag 20 april was een groot succes! Gehouden in de prachtige Sociëteit aan de Maas, verwelkomden we de lente met een toast en vierden we een nieuw seizoen van groei en bloei.
  • 7-6-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  Terugblik op het succesvolle EMN Springparty 2023

  Op donderdag 20 april verwelkomde EMN, haar leden en genodigden voor de jaarlijkse EMN Springparty in de historische Sociëteit aan de Maas. Na maanden van donkere dagen en koude temperaturen was het tijd om de winter uit te zwaaien en te proosten op een nieuw seizoen van groei en bloei. De lente was officieel ingeluid met dit stralende evenement, dat dit jaar als een bijzonder groot succes is bestempeld.

  De Sociëteit aan de Maas, met zijn adembenemende uitzicht over het water en een sfeer die zowel elegantie als gezelligheid uitstraalt, bleek wederom de perfecte locatie voor deze bijzondere gebeurtenis. Gasten werden verwelkomd met een sprankelend glas champagne, symbolisch voor de sprankelende energie die het evenement kenmerkte.

  "Elk jaar kijken we weer uit naar de EMN Springparty, het is een perfect moment om samen te komen, elkaar te ontmoeten en om het nieuwe seizoen in te luiden", aldus een van de genodigden, die de opgewekte stemming van de avond perfect samenvatte.

  EMN wil alle aanwezigen hartelijk danken voor hun bijdrage aan het welslagen van het evenement. Of het nu de leden, de medewerkers of de genodigden waren, iedereen speelde een essentiële rol in het creëren van deze unieke ervaring.

  Nu de lente officieel is begonnen en de EMN Springparty weer een onvergetelijke ervaring is geworden, kijkt iedereen al uit naar de volgende editie. EMN kijkt ernaar uit om volgend jaar weer een spectaculair evenement te organiseren en iedereen te mogen verwelkomen voor een nieuwe viering van het seizoen van vernieuwing en groei.

  Tot volgend jaar!

  Gerelateerde artikelen

  Evenementen

  EMN on tour; onderweg naar de finish

  Op 24 augustus ging EMN on tour van start in Maastricht. EMN hecht veel waarde aan haar regionale footprint en is graag sterk regionaal vertegenwoordigd. Het merendeel van de evenementen in de verzekeringsbranche speelt zich af in de randstad. EMN vindt het daarom juist belangrijk om ook evenementen te organiseren voor haar regionale opdrachtgevers om de persoonlijke relatie met hen te versterken.
  Lees meer
  Evenementen

  Terugblik op de geslaagde EMN Beaujolais Party 2022

  Op 18 november 2022 vond de EMN Beaujolais Party plaats. Na drie jaar afwezigheid was het een groot succes en een teken van veerkracht en verbondenheid.
  Lees meer
  Evenementen

  EMN Masterclass: Energietransitie - Uitdaging of Schadelast?

  Op 29 september 2022 werden vraagstukken over de energietransitie behandeld tijdens de EMN Masterclass. Hierbij kwamen de uitdagingen ter sprake van de overgang naar duurzame energiebronnen.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023