• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN op 't Preuvenemint 2023
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN op 't Preuvenemint 2023

  EMN is on Tour, een regionale reis door het land. De eerste etappe is Maastricht. Wij verwelkomen vandaag onze zuidelijke opdrachtgevers namens ons kantoor Maastricht op het Vrijthof bij 't Preuvenemint.
  • 29-8-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  EMN on Tour

  Ieder jaar wordt het 't Preuvenemint gehouden op het Vrijthof in Maastricht. Ook dit jaar heeft EMN daar een plekje weten te bemachtigen. Op donderdag 24 augustus hebben we, namens ons kantoor in Maastricht, onze gewaardeerde opdrachtgevers uit het zuiden ontvangen. Wij vinden het erg belangrijk om sterk vertegenwoordigd te zijn in de regio. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn er mooie gesprekken gevoerd. 

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  Succesvolle EMN Beaujolais Party Markeert Recordinteresse en Prestaties

  Rotterdam, 20 november 2023 - Op 16 november ontving EMN haar gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig aan de Maas. Daar kende de EMN Beaujolais Party dit jaar een recordaantal aanmeldingen. Voor het eerst in decennia moest zelfs een 'deelnemersstop' worden afgekondigd, wat de immense populariteit van dit evenement binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche benadrukt.
  Lees meer
  Artikel

  EMN on tour, de tweede etappe

  Afgelopen donderdag 14 september verwelkomende EMN haar noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerworld. Na een sportieve pitch & put, werd de dag afgesloten met een BBQ.
  Lees meer
  Artikel

  90 jaar aan bedrijfsschade-ervaring bij EMN

  EMN telt vier gespecialiseerde bedrijfsschade-experts met in totaal ruim 90 jaar aan ervaring, die doorgaans in opdracht van verzekeraars gedupeerde ondernemers met raad en daad terzijde staan om door het treffen van maatregelen de gevolgschade tot een minimum te beperken. “Het geeft telkens weer een enorme voldoening als we daarin samen met de gedupeerde slagen.”
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023