• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   Een Warm Welkom voor Joost Hansté
  Ga terug naar EMN in beeld

  Een Warm Welkom voor Joost Hansté

  Joost Hansté, met technische opsporingsachtergrond, is nu een waardevolle aansprakelijkheids-expert na een succesvolle proefperiode. Gefeliciteerd en welkom bij ons team!
  • 8-3-2024
  • EMN
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  Welkom!

  Wij wensen Joost Hansté een warm welkom na een succesvolle proefperiode. Met een achtergrond in technische opsporing en bijna twee decennia ervaring op zijn naam, brengt Joost een schat aan kennis en expertise met zich mee naar zijn rol als aansprakelijkheids-expert.

  Joost's technische achtergrond, gekoppeld aan zijn vermogen om goed te luisteren en nauwgezet te werken, stelt hem in staat om schades vanuit een technisch oogpunt te benaderen en grondig uit te werken. Zijn systematische aanpak en toewijding aan zijn vak maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team. We zijn verheugd om hem officieel te verwelkomen als volwaardig lid van ons team!

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  Succesvolle EMN Beaujolais Party Markeert Recordinteresse en Prestaties

  Rotterdam, 20 november 2023 - Op 16 november ontving EMN haar gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig aan de Maas. Daar kende de EMN Beaujolais Party dit jaar een recordaantal aanmeldingen. Voor het eerst in decennia moest zelfs een 'deelnemersstop' worden afgekondigd, wat de immense populariteit van dit evenement binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche benadrukt.
  Lees meer
  Artikel

  EMN on tour, de tweede etappe

  Afgelopen donderdag 14 september verwelkomende EMN haar noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerworld. Na een sportieve pitch & put, werd de dag afgesloten met een BBQ.
  Lees meer
  Artikel

  EMN op 't Preuvenemint 2023

  EMN is on Tour, een regionale reis door het land. De eerste etappe is Maastricht. Wij verwelkomen vandaag onze zuidelijke opdrachtgevers namens ons kantoor Maastricht op het Vrijthof bij 't Preuvenemint.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023