• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN on tour, de tweede etappe
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN on tour, de tweede etappe

  Afgelopen donderdag 14 september verwelkomende EMN haar noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerworld. Na een sportieve pitch & put, werd de dag afgesloten met een BBQ.
  • 2-10-2023
  • EMN
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  EMN on Tour

  Collega Elzo van der Ark heeft de organisatie op zich genomen en kijkt terug op een geslaagd event. In het noorden en oosten van het land wordt nou eenmaal minder georganiseerd in de verzekeringsbranche dan in de randstad. De terugkoppelingen van onze opdrachtgevers waren erg positief en de lokale effort werd gewaardeerd.

  EMN is on Tour, deze week de tweede etappe van onze reis door Nederland. Afgelopen donderdag 14 september verwelkomden wij onze noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerwold om een baantje te lopen. De dag werd afgesloten met een BBQ.

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  EMN op 't Preuvenemint 2023

  EMN is on Tour, een regionale reis door het land. De eerste etappe is Maastricht. Wij verwelkomen vandaag onze zuidelijke opdrachtgevers namens ons kantoor Maastricht op het Vrijthof bij 't Preuvenemint.
  Lees meer
  Artikel

  90 jaar aan bedrijfsschade-ervaring bij EMN

  EMN telt vier gespecialiseerde bedrijfsschade-experts met in totaal ruim 90 jaar aan ervaring, die doorgaans in opdracht van verzekeraars gedupeerde ondernemers met raad en daad terzijde staan om door het treffen van maatregelen de gevolgschade tot een minimum te beperken. “Het geeft telkens weer een enorme voldoening als we daarin samen met de gedupeerde slagen.”
  Lees meer
  Artikel

  Schaderegeling in de agrarische sector is echt een vak apart

  Binnen EMN is er een aparte afdeling voor schaderegelingen in de agrarische sector. Vanuit het EMN-kantoor in Apeldoorn behandelen drie experts een breed scala aan werkzaamheden in het hele land, waaronder schades aan gewassen, vee, opstallen, kassen, constructiefouten, technische storingen, mestschades, spuit- en contaminatieclaims en (product)aansprakelijkheid. “Schaderegeling in de agrarische sector is echt een vak apart die op meerdere vlakken een enigszins andere aanpak vraagt dan in andere expertisebranches.”
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023