• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN on tour, de tweede etappe
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN on tour, de tweede etappe

  Afgelopen donderdag 14 september verwelkomende EMN haar noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerworld. Na een sportieve pitch & put, werd de dag afgesloten met een BBQ.
  • 2-10-2023
  • EMN
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  EMN on Tour

  Collega Elzo van der Ark heeft de organisatie op zich genomen en kijkt terug op een geslaagd event. In het noorden en oosten van het land wordt nou eenmaal minder georganiseerd in de verzekeringsbranche dan in de randstad. De terugkoppelingen van onze opdrachtgevers waren erg positief en de lokale effort werd gewaardeerd.

  EMN is on Tour, deze week de tweede etappe van onze reis door Nederland. Afgelopen donderdag 14 september verwelkomden wij onze noordelijke- en oostelijke opdrachtgevers op het Buitengoed Weerwille te Ruinerwold om een baantje te lopen. De dag werd afgesloten met een BBQ.

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  'Bij EMN kan ik mijn paardenkennis op nog meer manieren inzetten'

  Met haar hippische achtergrond en kennis over de paardensector versterkt Esther van Leeuwen sinds twee jaar het agrarische expertiseteam binnen EMN specials. Vraag haar iets over het dier, het verzorgen en houden ervan, fokken, wedstrijden en zelfs over het temmen of de inzet van paarden voor therapieën, en ze beantwoordt je vraag met een glimlach van oor tot oor. Al die kennis zet ze maar al te graag in tijdens de expertises die zij verricht waarin hippische vraagstukken een rol spelen.
  Lees meer
  Artikel

  Een Warm Welkom voor Joost Hansté

  Joost Hansté, met technische opsporingsachtergrond, is nu een waardevolle aansprakelijkheids-expert na een succesvolle proefperiode. Gefeliciteerd en welkom bij ons team!
  Lees meer
  Artikel

  Succesvolle EMN Beaujolais Party Markeert Recordinteresse en Prestaties

  Rotterdam, 20 november 2023 - Op 16 november ontving EMN haar gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig aan de Maas. Daar kende de EMN Beaujolais Party dit jaar een recordaantal aanmeldingen. Voor het eerst in decennia moest zelfs een 'deelnemersstop' worden afgekondigd, wat de immense populariteit van dit evenement binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche benadrukt.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023