• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   EMN breidt expertisekorps uit met Eric Boersen en Floris Mollema
  Ga terug naar EMN in beeld

  EMN breidt expertisekorps uit met Eric Boersen en Floris Mollema

  EMN heeft onlangs twee nieuwe experts, Eric Boersen en Floris Mollema, aan haar expertisekorps toegevoegd. Boersen en Mollema brengen waardevolle kennis en ervaring uit de verzekeringsbranche met zich mee om het team te versterken.
  • 7-3-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  EMN is verheugd om aan te kondigen dat we ons expertisekorps hebben uitgebreid met twee nieuwe aanwinsten: Eric Boersen en Floris Mollema. Als toonaangevende expertiseorganisatie op het gebied van schade-expertise zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals die onze teams kunnen versterken.

  De twee experts zullen de teams van EMN versterken met hun uitgebreide kennis en ervaring in de verzekeringsbranche.

  Eric Boersen zal bij EMN aan de slag gaan als Senior Expert en zal zich voornamelijk richten op de behandeling van complexe brand- en CAR-schades. Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, waarvan de laatste 13 jaar als schade-expert, heeft Boersen een uitgebreide kennis opgebouwd van de technische aspecten van deze specifieke schadegevallen. Boersen kijkt er naar uit om zijn kennis en expertise in te zetten voor de klanten van EMN.

  Floris Mollema zal bij EMN aan de slag gaan als Junior Expert. Hij zal zich voornamelijk richten op de behandeling van aansprakelijkheidschades. Met zijn opleiding in International Business and Management en zijn ervaring als schadebehandelaar bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, brengt Mollema een brede kennis en ervaring met zich mee naar het team van EMN.

  Met de toevoeging van Boersen en Mollema aan ons team kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en blijven we ons inzetten voor een snelle en accurate afhandeling van schadeclaims.

  We zijn ervan overtuigd dat de uitgebreide kennis en ervaring van Eric Boersen en Floris Mollema in de verzekeringsbranche een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons expertisekorps en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking met hen.

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  'Bij EMN kan ik mijn paardenkennis op nog meer manieren inzetten'

  Met haar hippische achtergrond en kennis over de paardensector versterkt Esther van Leeuwen sinds twee jaar het agrarische expertiseteam binnen EMN specials. Vraag haar iets over het dier, het verzorgen en houden ervan, fokken, wedstrijden en zelfs over het temmen of de inzet van paarden voor therapieën, en ze beantwoordt je vraag met een glimlach van oor tot oor. Al die kennis zet ze maar al te graag in tijdens de expertises die zij verricht waarin hippische vraagstukken een rol spelen.
  Lees meer
  Artikel

  Een Warm Welkom voor Joost Hansté

  Joost Hansté, met technische opsporingsachtergrond, is nu een waardevolle aansprakelijkheids-expert na een succesvolle proefperiode. Gefeliciteerd en welkom bij ons team!
  Lees meer
  Artikel

  Succesvolle EMN Beaujolais Party Markeert Recordinteresse en Prestaties

  Rotterdam, 20 november 2023 - Op 16 november ontving EMN haar gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig aan de Maas. Daar kende de EMN Beaujolais Party dit jaar een recordaantal aanmeldingen. Voor het eerst in decennia moest zelfs een 'deelnemersstop' worden afgekondigd, wat de immense populariteit van dit evenement binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche benadrukt.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023