• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   Een ‘Magisch marktevenement’ van Raetsheren en EMN
  Ga terug naar EMN in beeld

  Een ‘Magisch marktevenement’ van Raetsheren en EMN

  Dit jaar was Villa Pardoes het goede doel waarvoor Raetsheren en EMN op 9 juni als markt en zelfs met een team van Acrisure uit London het sportveld op zijn gegaan om niet alleen zo veel mogelijk geld op te halen maar ook een leuke dag te beleven.
  • 4-7-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar klemboard

  Raetsheren en EMN organiseren op 9 juni gezamenlijk het Magische Marktevenement in het teken van Villa Pardoes.
  Aan het eind van het evenement is hiervoor een mooie cheque aangeboden van meer dan 25 duizend euro!

  Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen.

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  'Bij EMN kan ik mijn paardenkennis op nog meer manieren inzetten'

  Met haar hippische achtergrond en kennis over de paardensector versterkt Esther van Leeuwen sinds twee jaar het agrarische expertiseteam binnen EMN specials. Vraag haar iets over het dier, het verzorgen en houden ervan, fokken, wedstrijden en zelfs over het temmen of de inzet van paarden voor therapieën, en ze beantwoordt je vraag met een glimlach van oor tot oor. Al die kennis zet ze maar al te graag in tijdens de expertises die zij verricht waarin hippische vraagstukken een rol spelen.
  Lees meer
  Artikel

  Een Warm Welkom voor Joost Hansté

  Joost Hansté, met technische opsporingsachtergrond, is nu een waardevolle aansprakelijkheids-expert na een succesvolle proefperiode. Gefeliciteerd en welkom bij ons team!
  Lees meer
  Artikel

  Succesvolle EMN Beaujolais Party Markeert Recordinteresse en Prestaties

  Rotterdam, 20 november 2023 - Op 16 november ontving EMN haar gewaardeerde opdrachtgevers bij restaurant Prachtig aan de Maas. Daar kende de EMN Beaujolais Party dit jaar een recordaantal aanmeldingen. Voor het eerst in decennia moest zelfs een 'deelnemersstop' worden afgekondigd, wat de immense populariteit van dit evenement binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche benadrukt.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023