• Experts
 • Specialismen
 • EMN in beeld
 • Over ons
 • Contact
  • HomeEMN in beeld
   Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin
  Ga naar EMN in beeld

  Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin

  Rivean Capital neemt CED Group over van Blackfin om de verdere groei van het Nederlandse verzekerings-technologiebedrijf te ondersteunen. De overname zal CED financiële middelen en strategische expertise bieden om haar zakelijke aanbod uit te breiden en haar positie in de markt te versterken.
  • 27-2-2023
  • CED Group
  Delen:
  Kopieer naar clipboard

  In een recente overname heeft Rivean Capital CED Group overgenomen van Blackfin, met als doel verdere groei van het Nederlandse verzekerings-technologiebedrijf te ondersteunen. De overname zal naar verwachting CED voorzien van de financiële middelen en strategische expertise die nodig zijn om haar zakelijke aanbod uit te breiden en haar positie in de markt te versterken.

  CED Group, opgericht in 1971, biedt verzekeringsdiensten en technologische oplossingen aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Haar diensten variëren van schadebeheer tot expertise en taxatie van voertuigen. CED heeft een sterke aanwezigheid in de markt en een uitgebreid netwerk van klanten en partners.

  De overname door Rivean Capital zal CED in staat stellen haar dienstenportfolio uit te breiden en nieuwe markten te verkennen. Rivean Capital zal CED ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, het verbeteren van de klantenservice en het vergroten van de operationele efficiëntie. Het managementteam van CED zal blijven opereren onder leiding van CEO Hans Coffeng.

  De heer Coffeng uitte zijn enthousiasme over de overname door Rivean Capital en zei: "We zijn verheugd om de volgende fase van onze groei in te gaan met de steun van Rivean Capital. We kijken uit naar de samenwerking met hun ervaren team en zijn ervan overtuigd dat we samen ons zakelijke aanbod verder kunnen uitbreiden en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn".

  Rivean Capital is een in Amsterdam gevestigde private equity-firma die zich richt op investeringen in middelgrote bedrijven in de Benelux. Het bedrijf heeft een sterke trackrecord in het ondersteunen van bedrijven bij het realiseren van groei en het creëren van waarde voor hun klanten en investeerders.

  Gerelateerde artikelen

  Artikel

  EMN breidt expertisekorps uit met Eric Boersen en Floris Mollema

  EMN heeft onlangs twee nieuwe experts, Eric Boersen en Floris Mollema, aan haar expertisekorps toegevoegd. Boersen en Mollema brengen waardevolle kennis en ervaring uit de verzekeringsbranche met zich mee om het team te versterken.
  Lees meer
  EMN
  EMN - Part of CED Group
  © Copyright CED 2023
  Volg ons:LinkedIn
  Privacy policyAlgemene voorwaarden
  © Copyright CED 2023