×
Share this page

Over EMN

Specialistische expertise voor omvangrijke en complexe schades
EMN is dé specialist als het gaat om het beschermen en behouden van waarde bij omvangrijke en complexe schades in het gehele brandsegment en in de sectoren transport, aansprakelijkheid, car en technische verzekeringen. Een omgevallen hijskraan, onderzoek naar schade aan gewassen: unieke situaties vragen om specialistische kennis en vaardigheden.

Full-service dienstverlener
De afhandeling van omvangrijke technische en financiële verzekeringszaken is in goede handen bij EMN. We begrijpen wat voor mensen en bedrijven van waarde is en zetten ons dag en nacht in om die waarde te handhaven. Van transport gerelateerde risico-inspecties tot expertise, regres en totale claim behandeling. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Beschermen en behouden van waarde
Met onze brede kennis bieden wij snel duidelijke oplossingen. Vanuit een materieel aspect, maar zeker ook voor de gedupeerden. Door de combinatie van oog voor de menselijke maat, gebruik van moderne technologie en een optimale inzet van deskundigheid, is EMN uiterst succesvol in het beschermen en behouden van waarde.

Wilt u meer weten?

In onze brochure leest u meer over onze dienstverlening.